Mål och måendet!

Mina mål 201827849184_2046303565386477_1669948321_n

 

Mål. Mål är sjukt bra att ha. Helst ska man skriva upp dessa mål så man ser dem. Så man vet lite vart man ska.

Mina mål 2018 är att

 • Noel ska må bra och så klart ha allt för att må bra
 • Komma igång med träningen
 • Äta bra mat och minska socker och onyttigheter
 • Hitta mig själv igen
 • Börja rida
 • Börja måla
 • Trappa upp långsamt med jobb så jag inte kraschar på en gång
 • Bli en glad mamma
 • Få tillbaka självkänslan och förtroendet.

Noel är en självklar punkt på listan. Jag vill att min son ska ha det så bra att han kommer vara en trygg och snäll kille! Kommer alltid finnas för honom och därför är det viktigt för mig att kunna må bra så jag kan stötta honom i livet.

Att komma igång med träningen är inte så lätt. Men det är dags att göra skillnad.

Sluta äta skräpmat och socker. Komma tillbaka till mina matrutiner morgon mellis lunch mellis middag och kvällsmat. Men för att jag ska kunna bli hungrig och sen mätt så behöver jag träna.

Hitta vem jag är och bli bekväm med det. Så klart att man ibland känner att man inte vet vem man är men jag är helt vilse. Jag vill vara mamma och Emilia. Så jag behöver hitta mig igen.

I Skåne finns det inga ridskolor alls! Seriöst!? Skåne trodde jag var hästarnas paradis. Men nej. Alla ridskolor omkring läggs ner. Så nu krävs det jobb så vi kan köpa en häst!

27935688_2046303582053142_2071455415_nHitta det roliga med att måla igen.

Fokusera på att må bra och sen när det är dags för jobb. Så får jag börja jobba på låg procent. Vare sig familj eller andra säger något annat. Jag känner själv vad jag klarar. Pressen från andra gör att jag bara stannar här och känner mig misslyckad. Lyssna på mig själv.

För att bli en glad mamma så måste jag ta mig ur denna cirkel av ångest jag sitter fast i just nu. Jag behöver se till att röra på mig och äta bra. Få igång på rutiner och få saker gjorda.

Självkänslan och förtroendet kommer när jag mår bra.

 

 

201511281920593597_sbig

 

Dessa är mer mål för året. För att kunna må bra måste jag börja här idag. Här och nu.

Vad behöver jag idag för att kunna må bra?

Hur mår jag idag?

Jag har ingen lust med något. Inte träna, inte mocka, inte ta en promenad.

Ofta ont i hjärtat och kroppen värker och är tung. Jag bara låter dagarna gå och har ingen lust med något. Är trött och sur. Röker för mycket och går omkring med pyjamas, morgonrock och en toffs på huvudet. Varje gång jag ser mig i spegeln blir jag ledsen. Jag känner mig ful och orklös.

Saker jag behöver göra denna vecka.

 • Klä mig på morgonen efter Noel fått frukost
 • Borsta håret
 • Röra på mig minst 30min per dag
 • äta bra och försöka att bara äta bra mat och undvika socker

 

Detta är en början på att komma ur min ångestbubbla. Börjar där.

Måndagen den 12 februari.

Klä mig, borsta håret, röra på mig och äta bra mat.

Min må bra resa börjar nu.
201709150930384206_sbig

 

//Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>