About

cropped-IMG_3118.jpg

 

Emilia heter jag och fyller 28 år i år!

Jag är från Dalarna men flyttade ner till Skåne sommaren 2016 till mitt livs kärlek, Fredrik. Vi har en son tillsammans som heter Noel och är det finaste som finns!

Jag har tidigare under mina unga år varit sjuk i emotionellt instabil personlighetsstörning (borderline) men fyller inte längre kriterierna för diagnosen och är nu frisk borderline. Men känslobiten sitter kvar och jag har delar kvar av diagnosen men kan hantera detta och klara ett ”normalt” liv även om det är svårt och jag måste använda mina färdigheter från dialektisk beteendeterapin jag fick under 2013-2016.

Jag har bloggat en hel del innan. Men allt startade med min borderline blogg som jag skrev när jag började min DBT. När jag blev frisk så startade jag en ny blogg, och en till och en till. Bytt olika namn, olika kategorier men inte känt att det varit roligt att vara på just den blogg portalen där andra kopiera av mig. Så jag sluta blogga helt. Satt lösenord och ville inte alls blogga. Blogga och jaga likes och ha en ytlig och falsk sida. Nej, inget för mig.

Så jag vill börja om. Börja skriva som när jag startade min borderline blogg. Jag vill blogga för min skull. För att jag mår bra av det och tycker det är roligt. Utan stressen och hetsen i att ha flest följare eller likes.

Så jag börjar här på spotlife som jag hört bra om. Börjar på en ny sida och skriver för mig och andra som gillar mig för den jag är.

Jag kommer skriva om mig själv och hur jag mår.

Hur livet som mamma är när man är en känslomänniska.

Jag hamna i graviditetsdepression och har inte hunnit lära känna Skåne än.

Jag saknar Dalarna och mina vänner vilket inte är så konstigt.

Så denna blogg tänkte jag skriva hur jag mår och vad jag tänker göra åt saken.

Åt ensamhet även om jag har min familj.

Om saknaden efter hästarna.

Att få rutiner och hitta motivation till att träna.

Under min graviditet gick jag upp 50 kg och jag mår inte bra av det idag. Mina knän värker, kommer inte i kläder, orkar inget och min självkänsla har minskar brutalt.

Ja lite allt möjligt kommer finnas här.

Tankar, vardag och mål.

Drömmar och roligheter.

Svart och vitt med en skvätt grå.

 

Jag var en hästtjej som red tornerspel, jag var tränad och hade jobb och spelade xbox där jag hitta min Fredrik och tveka inte en sekund. Sa upp lägenheten och packa ner mina katter och vi flyttade hopp. Ett val jag inte ångrar en sekund.

Men man glömmer bort lite om det man byggt upp. Det där som tog så många år.

Att vara världens lyckligaste flickvän och få en son. Bo i ett fint hus med alla katter och vara mamma.

Ja det är underbart.

Men vem är jag?

I denna blogg kommer ni få följa mig när jag vänder sida, skriver öppet och ärligt om mig och mitt liv.

Min resa till att hitta mig själv igen.

+ en massa Noel bilder

Hoppas ni gillar det!

MVH Emilia

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>